ZAP STUDIOS FACADE | Angola 
 
Render

 

Inspirada nas bolhas de champanhe e no borbulhar das emoções vividas nos estúdios de televisão, a fachada do novo edíficio-sede da ZAP em Luanda, Angola, está em fase conclusão.

Com corte a jato de água, a chapa de alumínio lacada à cor champanhe, que constitui a fachada do edifício, apresenta tanto círculos com diferentes dimensões como uma ondulação que lhe conferem um efeito estético tridimensional e dinâmico.

Neste projeto desenvolvido pela Saraiva + Associados, a S-Vitech foi responsável pelo desenvolvimento técnico, produção e instalação da fachada, criando um edifício com uma identidade única.

 

Inspired by champagne bubbles and the bubbling of emotions experienced in studios television, the ZAP headquarters building facade o in Luanda, Angola, is in the final phase.

With water-jet cutting, the champagne color-lacquered aluminum plate, which forms the façade of the building, presents both circles with different dimensions and a ripple that give it a three-dimensional and dynamic aesthetic effect.

In this project developed by Saraiva + Associados, S-Vitech was responsible for technical development,  production and installation of the façade, creating a building with a unique identity.

 

Resultado final
Resultado final
Render
Render
For additional information, quotations or technical details, please do not hesitate to contact us:
 
General: +351 234 558 737
geral@s-vitech.com   
 
Commercial: +351 91 577 48 50
comercial@s-vitech.com
 
Technical: +351 234 558 484
jmartins@s-vitech.com


Copyright © 2019 Silva e Ventura, Lda, All rights reserved.